Sierhekwerk & Poorten

Sierhekwerk & Poorten

Hekwerken zijn bij Sivero te verkrijgen in allerlei soorten en maten en van verschillende materialen. Van balkonhek, afscheidingshek tot tuinhek, alles is mogelijk. Door de grote verscheidenheid in verschillende accessoires, is het aan te raden onze showroom te bezoeken, waar allerhande materialen opgesteld staan en waar mappen klaarliggen met beeldmateriaal, zodat u in rust uw eigen ontwerp kunt uitzoeken. Van klassiek tot artistiek, voor binnen en buiten, veel is mogelijk, maar afhankelijk van uw eigen smaak en wensen.

Een deskundig team met ruim 35 jaar ervaring ontwerpt, produceert en installeert uw hekwerk. Het ambachtelijk vakwerk – het smeden van sierhekwerk – wordt gecombineerd met moderne technieken.

Voor een lange levensduur en een onderhoudsvrij hekwerk worden alle onderdelen volgens de kwaliteitsnorm NEN 1275 verzinkt en voorzien van poedercoating. Poedercoating wordt gekozen vanwege het esthetische aspect, hierdoor ziet het hekwerk er fraai uit. Sivero levert haar hekwerken in de standaardkleur groen, maar het is ook mogelijk te leveren in andere kleuren. Gebruik van kleur biedt de mogelijkheid om het hekwerk onopvallend of opvallend als accent aanwezig te laten zijn. Hierdoor is het mogelijk om het hekwerk in de huisstijl van uw bedrijf te laten coaten of het hekwerk harmonieus af te stemmen op de architectuur van uw woning, onopvallend of juist als accent.

Een goed advies en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Geheel vrijblijvend komen we naar u toe, geven u deskundig advies en denken graag met u mee als het gaat om vormgeving en de wijze van uitvoering. Als ook de maten en de situatie ter plaatse is opgenomen maken we voor u een vrijblijvende offerte.

Poortautomatisering

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw poort, of als u vaak bezoekers ontvangt, is een automatische poortaandrijving een comfortabele luxe. Bovendien is het een effectieve beveiliging tegen ongewenste bezoekers.

Sivero hekwerk levert diverse poortaandrijvingen, zowel op- als inbouw. U kunt b.v. met een radiografische handzender de poort vanuit de auto openen. Andere bedieningsmogelijkheden zijn: cijfercodeslot, kaartlezer, sleutelschakelaar en fotocel. Ook leveren wij (video-)intercom installaties, zodat u weet wie er voor de poort staat. Als u kiest voor een handzender kunnen wij daar bovendien andere toepassingen op programmeren, zoals uw garagedeur, buitenverlichting etc.

Sivero heeft erkende electrotechnici in dienst die u deskundig advies geven en uw automatische poortaandrijving, intercom-installatie of buitenverlichting met zorg bij u installeren.

 

Dichte poorten

       

Open poorten

   

Schuifpoorten

 

Looppoorten

 

Industriehekwerk

Copyright © Sivero Metaal |   Support and Hosting by ICT Insight   |   Inloggen   |   Algemene Voorwaarden Metaalunie