Staalconstructies

Staal Constructies

Sivero is een bedrijf dat zich onderscheidt door te opereren als een betrouwbare en flexibele leverancier met een hoge kwaliteitseis ten aanzien van het afgeleverde werk tegen een concurrerende prijs. Dit kunnen we garanderen omdat bijna alle bewerkingen in eigen bedrijf worden uitgevoerd.

Bij Sivero Metaal kunt u ook terecht voor diverse staalconstructie werken, zoals dakspanten portalen, luifels, bordessen, stalen lateien en stalen draagbalken.

Wij vervaardigen constructiewerk voor woningen en utiliteitsbouw, van kleine verbouwingen tot complete nieuwbouw. Ook leveren wij hoeklijnen, kleinere staalonderdelen en doen reparaties en laswerkzaamheden ter plaatse.

Bij verbouw of nieuwbouw kunnen wij u adviseren over alle staalwerkzaamheden van sterkteberekeningen, materiaalkeuze, coating tot ontwerpideeën. Er kan bij Sivero gewerkt worden vanaf bestaande tekeningen, maar er kan ook in het werk ingemeten worden. De bijbehorende montage wordt door onze medewerkers vakkundig uitgevoerd.

Naast het ontwerpen, maken en monteren van deze objecten zorgen wij ook voor de conservering van het staal. De verschillende behandelmethoden zijn:

Stralen en meniën
Thermisch verzinken
Poedercoaten

Door ons uitgebreide machinepark zijn wij vrijwel altijd in staat om u van dienst te zijn. Zie ons machinepark.

N001

Aanrij beveiliging

  

 

Copyright © Sivero Metaal |   Support and Hosting by ICT Insight   |   Inloggen   |   Algemene Voorwaarden Metaalunie