RVS & Aluminium

Roestvrijstaal

Roestvrij staal ( RVS ) is een prachtig materiaal en een uitdaging om dit te vormen naar uw wensen. Zowel voor plaatwerk als in de andere vormen en profielen waarin RVS beschikbaar is kunt u bij Sivero terecht. RVS is boven alles praktisch, bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden. Dat is vanuit hygienisch oogpunt zeer belangrijk. Ook de chique uitstraling maakt RVS tot een veel gekozen materiaal.

Wij produceren roestvrij staal op maat, zowel voor bedrijfsmatige als voor particuliere toepassingen. Roestvrij stalen materialen in A2-kwaliteit voor binnen of A4-kwaliteit voor buiten kunnen door ons gerepareerd, geleverd en verwerkt worden. RVS is in A4-kwaliteit bestand tegen inwerking van weersinvloeden, zoals zeelucht. Er is een royale voorraad aan RVS aanwezig zoals platen, buizen, kokers, strippen en hoeklijnen. Ook kunnen materialen in geslepen uitvoering geleverd worden. Enkele toepassingen zijn: trapleuningen, tafels, trappen en hekken. Voor foto’s zie Diversen & Specials.

RVS balkonhekwerk

Aluminium

Voor de verwerking en levering van aluminium geldt in wezen hetzelfde als voor RVS. Oxidatie komt niet zo snel voor als bij staal, maar voor buitengebruik is het toepassen van coating of anodiseren aan te raden.

De lage soortelijke massa geeft de mogelijkheid belangrijke gewichtsbesparingen te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld in mobiele constructies zoals transportmiddelen, hetgeen tot energiebesparing kan leiden.

Ook wordt de aluminium tranenplaat veel toegepast, dit kan bijvoorbeeld dienen als oprit bij deuren met een hoge drempel of als afdekplaat.

Sivero Metaal heeft een aparte afdeling voor het bewerken en lassen, alsmede voor het beitsen, slijpen en polijsten van rvs en aluminium producten, om zo tot een beter en mooier eindresultaat te komen.

Copyright © Sivero Metaal |   Support and Hosting by ICT Insight   |   Inloggen   |   Algemene Voorwaarden Metaalunie